Logo

Новини культури

Книги з дарчим написом отримала бібліотека

Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва з подарунками до Комунального закладу «Бершадська бібліотека» завітав наш земляк

Андрій Сінолуп віддав життя за Україну

04 листопада минув рік від дня загибелі захисника України Сінолупа Андрія В’ячеславовича, який народився та зростав у м. Бершадь

Проект «Польська полиця в Україні»

Комунальний заклад "Бершадська бібліотека став учасником проекту «Польська полиця в Україні», який реалізується державною установою «Український інститут книги» спільно з Інститутом книги у Польщі та за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі.

Перша річниця загибелі  героя - Донця Віктора Анатолійовича

31 жовтня 2023 року минає рік, із дня коли від бойових травм несумісних з життям зупинилося серце нашого земляка Донця Віктора Анатолійовича - відважного воїна, науковця, що змінив науку на мистецтво захищати рідну землю

У бібліотеці відбувся мовознавчий турнір «Говорімо українською правильно!»

27 жовтня у читальному залі КЗ «Бершадська бібліотека» проведено мовознавчий турнір «Говорімо українською правильно!», на який завітали учні 11-А класу (класний керівник Наталія Фіщук) Бершадського ліцею №1 імені Анатолія Матвієнка

Виставка – ювілей «Мовою небайдужого серця»

В Комунальному закладі «Бершадська бібліотека» з нагоди 60-річного ювілею поета-земляка, краєзнавця Прибили Володимира Олексійовича презентується виставка-ювілей «Мовою небайдужого серця»

Історичний хроноскоп «Нам пам’ять про війну книга залишила»

Для закріплення й увіковічнення історичної пам’яті на абонементі дорослих читачів КЗ «Бершадська бібліотека» презентована книжкова виставка «Нам пам’ять про війну книга залишила».

Історико-патріотичний репортаж «Визволення України: ціна перемоги»

Для юних користувачів КЗ «Бершадська бібліотека» проведено історико-патріотичний репортаж «Визволення України: ціна перемоги» до Дня визволення України від нацистів.

Мовно-розважальний калейдоскоп «Гарна мова одним словом»

У відділі з обслуговування дітей Комунального закладу «Бершадська бібліотека» проведено мовно-розважальний калейдоскоп «Гарна мова одним словом».

Мовознавча квест-гра  «Є мова – є нація»

Яскраву та динамічну квест-гру провели бібліотекарі КЗ «Бершадська бібліотека» Ольга Дашківська та Алла Іванчишина для старшокласників Бершадської ЗЗСО №2.

Пошук по сайту
Державні послуги