Дитячий турнір з боксу

У м. Бершадь стартував перший Всеукраїнський дитячий турнір з боксу на кубок «Маминої весни». Це мистецький соціально-благодійний проєкт, мета якого – вшанувати матерів та вдів, які втратили своїх дітей чи чоловіків у війні з російськими загарбниками з початку 2014 року.

Турнір організували та провели Бершадське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» та культурно-спортивне об`єднання інвалідів за підтримки міського голови Віталія Драгана.

У змаганнях взяли участь понад 50 юних майстрів шкіряної рукавички віком від 10 до 16 років з Іллінців, Умані, Христинівки, Гайсина, Бершаді та Війтівки. Ці юні спортсмени, вже здатні тримати удар та провести вирішальну переможну атаку Турнір став своєрідним іспитом після того, що їх навчили тренери, а також тренуванням для майбутньої участі в інших змаганнях. На таких заходах діти набираються досвіду, щоб бути готовими боротися на рингу..

Переможців не оголошували. Учасників нагородили грамотами та солодощами. Всі отримали цінний досвід та яскраві враження.

Дякуємо ЗСУ за можливість займатися улюбленим видом спорту!