4 квітня учні Баланівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Великокиріївської гімназії взяли участь у конференції за підсумками обласного конкурсу волонтерських проєктів «Благородні серця», яка проходила у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат». Організатори проведення - Вінницький обласний центр туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій.

 «Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія, - зазначила Лариса СТРАШЕВСЬКА – заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики облдержадміністрації, - і тому, хто хоч раз побував у ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає способом життя».
 Зі словами вітань виступили Лідія ЮХНОВИЧ – директор Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій, Юлія ПІСКУНОВА - заступник голови благодійного фонду "Миротворець України", Флора ВІНОКУРОВА - волонтер, директор "Євролайф Україна, Павло ПРОДАН - волонтер, голова правління ГО "Добро немає кордонів".
Учні Баланівського ЗЗСО І-ІІ ст. визнані переможцями конкурсу та нагороджені грамотою, учні Великокиріївської гімназії отримали подяки за участь.

Все буде Україна!