Новий успіх - нова перемога!

Серед 11 команд Вінницької області екологічна агітбригада Флоринського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «ЕКОСІТІ» (керівник Ольга Макарчук) посіла І місце!

28-29 березня 2024 року пройшов обласний етап Всеукраїнського конкурсу – огляду колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних освітніх закладів «Земля - наш спільний дім». Тема заходу – «Земле моя, Україно! Ти вічно будеш жити!»

У програму Конкурсу входили презентація еколого -просвітницької та природоохоронної діяльності колективу та конкурсний виступ. Шестеро учасників: Мирослава Бондарчук, Анастасія Запорожець, Ангеліна Іскра, Софія Полятичко, Маргарита Федченко та Марія Шевчук гідно презентували роботу Флоринського закладу протягом року у різних напрямках екологічної роботи, в тому числі і волонтерської. Артистизм, впевненість, творчий підхід до розкриття теми завоювали симпатію членів журі.

ЕКОСІТІ – це не просто колектив, це команда однодумців, це стиль життя, це дружба та підтримка! Лише при таких умовах можна гуртом переживати успіхи та невдачі і впевненим кроком йти до нових перемог!