22 травня 2021р. ВП ГО ВФСТ "Колос" Бершадської ТГ разом з Бершадським боксерським клубом "Спартан" провели відкритий міжрегіональний турнір Бершадщини з боксу. В змаганнях прийняли участь боксери з м.Бершадь, м.Іллінці, м.Шаргород та м.Христинівка, м.Тальне (Черкаська область). Учасниками змагань стали понад 70 юних спортсменів, серед яких було багато дебютантів, для яких турнір Бершадщини з боксу став першим серйозним кроком у світ спорту, нагород та відзнак.

Слід відзначити висококваліфіковану роботу тренерів дитячих команд,які показали досить гарні результати та видовищний бокс, а особливо тренера Бершадської команди Сергія Бишевського, вихованці якого узяли переможну більшість відзнак та в черговий раз довели свою першість серед  боксерських клубів.

Висловлюємо велику вдячність за допомогу та підтримку в організації проведення турніру голові Бершадської міської територіальної громади Віталію Драгану, депутатам міської територіальної громади Сергію Пересунько та Інни Слободяник,  Юрію Рогальському, Івану Демчуку,  Віталію Баранову, Віктору Шевченко, Богдану Бондарю та батькам вихованців.

Боксерський турнір такого масштабу, проведено вперше на Бершадщині, це перший крок до того, щоб гучно заявити про лідируючі позиції у дитячо-юнацькому спорті серед боксерських команд на Вінничині! Тому вважаємо, що популяризація та підтримка спорту серед дітей та молоді є надважливим завданням, яке допоможе спрямувати їх у вірному напрямку, зміцнюючи та загартовуючи здоров'я, силу духа, жагу до перемог та нових здобутків, які прославлятимуть нашу рідну Бершадщину ще багато-багато років!