За ініціативою Бершадського міського голови Віталія ДРАГАНА, депутата Вінницької обласної ради Василя ГОНДАРУКА та депутата Бершадської міської ради Віктора МАЛАНЧУКА 15 червня 2021 року в актовій залі КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник» відбулись збори футбольної громадськості Бершадської територіальної громади на якій вирішувалось питання відродження великого футболу у громаді.

Бершадщина завжди славилась футбольними успіхами на теренах України та Європи. Проте, вже кілька років у нашому місті немає дорослої футбольної команди, не проводиться чемпіонат між населеними пунктами територіальної громади. Підростаюча молодь, яка найкращим чином  зарекомендовує себе на змаганнях різного рівня немає змоги продовжити своє футбольне життя у дорослому віці.

Тому, сьогодні, можна вважати, відбувся перший крок до відновлення футболу на бершадщині.

На збори завітали представники вісьмох населених пунктів: м.Бершадь, с.Війтівка, с.Красносілка, с.Маньківка, с.Устя, с.Велика Киріївка, с.Флорине, с.Бирлівка. Також у розвитку футболу зацікавилось с.Джулинка.

В результаті бесіди вирішено провести кубок з футболу Бершадської територіальної громади, який відбудеться 4 липня 2021 року у місті Бершаді та селі Красносілка. Початок ігор о 10.00.

Змагання проводяться згідно діючих правил за олімпійською системою. Склад учасників та групи:

1.ФК «Бершадь»                                       6. ФК «Цукровик» с.Красносілка

  1. ФК «Маньківка» 7. ФК «Колос» с.Джулинка
  2. ФК «Війтівка» 8. ФК «Велика Киріївка»
  3. ФК «Устя» 9. ФК «Флорине»
  4. ФК «Бирлівка»

Фінальна частина змагань пройде у м.Бершадь на міському стадіоні «Колос» 11 липня 2021 року о 10.00 год.

Всі фінансові зобов’язання, щодо проведення змагань (суддівство, нагородження) взяв на себе депутат Вінницької обласної ради Василь ГОНДАРУК.

Після проведення кубку буде розглянуто питання щодо проведення чемпіонату з футболу територіальної громади.

Запрошуємо всіх бажаючих футбольних команд долучатись та приймати участь у змаганнях.