З 27.10. по 31.10 в Київському національному університеті будівництва та архітектури проходив Чемпіонат України з боксу серед студентів. Вінничину представляли 7 бійців, один з яких – Ярослав Клітинський з Бершаді, який почав займатись боксом ще в 10 класі під керівництвом досвідченого тренера Сергія Бишевського і на сьогодні, навчаючись у Вінницькому торговельно-економічному інституті на 3-му курсі, продовжує відточувати свою майстерність з тренером навчального закладу.

         Ярослав виступав у ваговій категорії до 48 кг. Його суперник, з Черкаської області, дещо переважаючи нашого земляка у зрості і розмаху рук, готувався до фінального двобою, працюючи зі своїм тренером на лапах, проте побачивши техніку роботи нашого боксера під час розминки у «бою з тінню» за 5 хвилин до початку змагань знявся з фінального поєдинку, чим забезпечив йому 1-ше місце і звання чемпіона України серед студентів з боксу.

         Вітаємо Ярослава Клітинського і його першого тренера Сергія Бишевського з перемогою, яка вкотре продемонструвала гідний рівень розвитку спорту в нашій громаді і високий рівень підготовки спортсменів, що прославляють нашу Бершадщину.

 

Голова ВП ГО ВФСТ

«Колос» Бершадської ТГ                                   Олег Толстов