Logo

Податкова інформує

Про РРО/ПРРО при оплаті за товар на рахунок у форматі IBAN

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що обов’язок застосування РРО/ПРРО нормами Закону України від 06 липня 1995 року №265/95-ВР.

Спробуйте і переконаєтесь, що мобільний додаток від ДПС зручний та корисний

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує про можливість отримати великий спектр послуг від ДПС через мобільний додаток «Моя податкова»!

Корисне суб'єктам господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів (таксі)

В деяких суб’єктів господарювання виникають питання щодо можливості невикористання у своїй діяльності РРО/ПРРО. Зокрема, таке питання виникає у суб'єктам господарювання, які надають індивідуальні послуги з перевезення пасажирів (таксі).

Про створення нових можливостей для платників податків.

Мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний громадянам та може бути завантажений на телефони як на платформі Аndroid, так і iOS. «Моя податкова» — простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби громадянами, а також сплати податків з використанням запропонованих платіжних систем.

До уваги платників податків — фізичних осіб щодо  мінімального податкового зобов’язання

Наголошуємо, що фізична особа у разі незгоди з визначеним контролюючим органом загальним мінімальним податковим зобов’язанням та/або розрахованою у відповідному податковому повідомленні-рішенні сумою річного податкового зобов’язання з податку такий платник податку має право протягом 30 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення

З початку 2023 року стартує кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року.

Увага! Нова форма декларації з плати за землю

Державна податкова служба України повідомляє, що наказом Міністерства фінансів України від 18.02.2022 № 83 «Про внесення змін до форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 07.03.2022 за № 303/37639у (далі - наказ № 83), затверджено нову редакцію податкової декларації з плати за землю (далі - Декларація).

Пошук по сайту
Державні послуги