Logo

Новини освіти

Переможці обласного тижня здорового способу життя «Молодь за здоровий спосіб життя»

Вітаємо переможців обласного тижня здорового способу життя «Молодь за здоровий спосіб життя»: - ІІ місце - Макаринська Анна, учениця 10-А класу Бершадського ліцею (вчитель Половинченко О.В.), - ІІІ місце – Тиханкова Вікторія, учениця 9 класу Бирлівської гімназії (вчитель Гонтарук Г.М.). - ІІІ місце - Полятичко Софія , учениця 7-А класу Флоринського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (вчитель Цимбалюк В.І.).

Унікальний талант ФК «Війтівка»

Унікальний талант, нескінченна енергія та безмежна віра в перемогу — ось ключові складові успіху команди ФК «Війтівка» в чемпіонаті ГО ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків 2009-2010 р.н. в м. Городенка, Івано-Франківської області. Міський голова Віталій Драган та начальник відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Оксана Тартачна сьогодні особисто відвідали тренувальний майданчик, щоб привітати наших видатних футболістів з їхньою вражаючою перемогою в чемпіонаті!

Місячник благоустрою

Спільні зусилля для кращого майбутнього: працівники відділу освіти та спорту приєдналися до місячника благоустрою, організованого міською радою.

Семінар заступників з навчально-виховної роботи на тему «Сутність професійної компетенції вчителя в реалізації концепції НУШ»

26 березня 2024 року в Красносільському ОЗЗСО відбувся семінар заступників з навчально-виховної роботи на тему «Сутність професійної компетенції вчителя в реалізації концепції НУШ».

Фізична культура в школі: інноваційні зміни та підходи

Міський голова Віталій Драган, його заступник Валентин Русначенко відвідали заклади загальної середньої освіти громади, поспілкувалися з учителями фізичної культури, здійснили огляд спортивних споруд. Основна мета візиту - визначення потреб закладів у спортивному інвентарі, необхідному для якісного проведення уроків і тренувань.

Щорічний шашковий турнір першості Бершадської громади з шашок-64

23 березня 2024 року за сприяння відділу освіти та спорту Бершадської міської ради відбувся традиційний щорічний шашковий турнір першості Бершадської громади з шашок-64. До участі у змаганнях були запрошені учні закладів освіти, вихованці шашкового гуртка Бершадського Будинку дитячої творчості, жителі громади - поціновувачі шашкової гри. Головний організатор та суддя змагань – Олександр ДЬОМІН.

Перемога в обласних змаганнях з автомодельного спорту

21 березня 2024 року на базі Тульчинського будинку дітей та юнацтва Вінницьким обласним центром технічної творчості учнівської молоді проведено обласні змагання з автомодельного спорту (кордові в приміщенні).

Літературно-мистецький івент до Всесвітнього дня поезії – «Поетична кав'ярня»

На базі Бершадський ліцей пройшов незвичний захід – зібрання поціновувачів поетичного слова. Музою зібрання стала Ліна Костенко. Це людина, чиї слова із криці, яка не носить політичної біжутерії. Її вірші звучали найчастіше – адже вони правдиві, легко читаються, щиро й глибоко відчуваються, запам'ятовуються на все життя.

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади

19 березня 2024 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади. Традиційно нараду проводила начальник відділу освіти та спорту Оксана Тартачна.

Підсумки обласного конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2024»

На обласному конкурсі солістів-вокалістів та читців пролунали мелодії й слова, заворожуючи слухачів та залишаючи незабутні враження. Обласний конкурс об’єднав учасників із різних куточків області, щоб подарувати їм можливість виявити свій талант та вразити глядачів своїм виступом.

Пошук по сайту
Державні послуги