Logo

Новини освіти

Засідання творчої групи керівників та заступників педагогічних спільнот природничої галузі

16 лютого 2024 року в форматі круглого столу «Національний мультипредметний тест - 2024. Предмет на вибір». відбулося засідання творчої групи керівників та заступників педагогічних спільнот природничої галузі освітніх закладів Бершадської громади

«Україна – це ми!»

Завершився обласний етап фотовиставки «Україна – це ми!» до Дня Соборності України. До Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій надійшло 394 фотографії з 53-х закладів освіти області.

Профілактику злочинності в учнівському середовищі серед неповнолітніх обговорили на спільній нараді

Сьогодні відбулась спільна нарада щодо захисту прав та інтересів дітей та стану протидії дитячій злочинності. Присутні обговорили питання щодо стану з профілактики правопорушень в закладах загальної середньої освіти громади та надзвичайним подіям у дитячому середовищі та ознайомились з роботою системи «Custody Records» в ВП №1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області.

Дитяча ліга з волейболу 2024

На Вінниччині стартувала Обласна Дитяча ліга з волейболу 2024 серед юнаків 2008 року народження. У турнірі беруть участь 14 команд з різних куточків Вінничини. Боротьба проходить у 3 підгрупах, 2 кращих – з кожної вийдуть у фінал обласної ліги.

Здоров’я дітей – понад усе!

9 лютого 2024 року медичні працівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти взяли участь в онлайн-нараді для медичних працівників щодо небезпечності захворювання на кір та краснуху за результатами селекторної наради МОЗ України, яка відбулася 5 лютого 2024 року.

ВІТАЄМО переможців!

В минулі вихідні відбувся обласний ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії, хімії та трудового навчання. Результатом наполегливої праці учнів та їх наставників в обласних олімпіадах є переможці з даних дисциплін: хімія, географія, трудове навчання.

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти

07 лютого 2024 року відділом освіти та спорту Бершадської міської ради проведено нараду з директорами закладів загальної середньої освіти громади.

Відбірковий етап конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2024»

З метою виявлення талановитої творчої молоді, розвитку її здібностей та умінь, збереження і популяризації духовних надбань українського народу, зокрема, кращих зразків пісенної й поетичної творчості, вшанування мистецької спадщини рідного краю та сприяння інтеграції національного мистецтва у світовий культурний простір відбувся відбірковий тур конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2024», що проводиться в рамках обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2024».

Дитячий турнір з боксу

У м.Бершадь стартував перший Всеукраїнський дитячий турнір з боксу на кубок «Маминої весни». Це мистецький соціально-благодійний проєкт, мета якого – вшанувати матерів та вдів, які втратили своїх дітей чи чоловіків у війні з російськими загарбниками з початку 2014 року.

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!”

За підсумками обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!” перемогу здобули 3 учні закладів загальної середньої освіти Бершадської територіальної громади.

Пошук по сайту
Державні послуги