Logo

Новини

Мистецтво, що рятує життя Новини громади

Шукаємо малюнки, постери, фотографії, колажі, графічні зображення, які відображають безпеку на роботі - все, що відтворює ідею безпеки праці в оригінальній формі.

Привітання з днем народження Новини громади

Бершадська міська рада та виконавчий комітет вітають з днем народження депутата Бершадської міської ради - Бідняк Олену Костянтинівну.

Привітання міського голови з Днем піхоти Новини громади

День піхоти - це професійне свято воїнів, які володіють особливими навичками та спеціальною підготовкою!

Привітання з днем народження! Новини громади

Бершадська міська рада та виконавчий комітет вітають з днем народження директора Флоринського сільського будинку культури - Морозюк Людмилу Миколаївну.

Привітання з днем народження! Новини громади

Бершадська міська рада та виконавчий комітет вітають з днем народження начальника відділу культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини міської ради - Гаврилюк Наталю Сергіївну.

З ВЕЛИКОДНЕМ, ШАНОВНА ГРОМАДО! Новини громади

У день Великодня, бажаю Вам душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у кожній родині. Нехай свято наповнить ваші душі радісними почуттями та новими сподіваннями, оселі – благополуччям і затишком, сім’ї – коханням, щастям та злагодою. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Виконання бюджету Бершадської міської територіальної громади за січень-квітень 2024 року Новини громади

До загального фонду бюджету громади за січень-квітень 2024 року надійшло – 72926,3 тис. грн податків і платежів, що становить 110,8 % до плану на відповідний період. Порівняно із минулим 2023 роком у співставних умовах надходження збільшились на 17772,5 тис. грн або на 32,2 % .

Оголошення для пасічників! Про обробіток полів засобами захисту рослин Новини громади

Повідомляємо власників пасік Осіївського та Устянського старостинських округів, що ПСП «Еліта» буде проводити обробку посівів озимої пшениці засобами захисту рослин у період: з 03 по 04 травня – на полях Устянського старостинського округу; з 03 травня по 05 травня – на полях Осіївського старостинського округу.

Перша персональна виставка юної художниці - Омельченко Марії Новини громади

У такий надскладний для країни та громади час, наші діти залишилися в Україні, навчаються та розвивають свої таланти. Нещодавно був присутній на першій персональній виставці юної художниці - Омельченко Марії з села Баланівка

Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи Новини громади

Запрошуємо підприємців та зацікавлених у розвитку власної справи мешканців Бершадської громади взяти участь в інформаційному семінарі «Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи»

Пошук по сайту
Державні послуги