Logo

Новини освіти

Обласна Академія управлінської майстерності

23 жовтня в приміщенні КЗ «Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат» Департаментом гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації проведено обласну Академію управлінської майстерності для членів Учнівської ради Вінниччини та їх координаторів, яку відвідала провідний спеціаліст відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Аліна Янчук.

Семінар-нарада заступників з навчально-виховної роботи

Вчора, 19 жовтня, відбулась семінар-нарада заступників з навчально-виховної роботи «Атестація по нововому. Зміни, вдосконалення, особливості». В результаті жвавого обговорення спільнотою заступників напрацьовується відповідний алгоритм проведення атестаційних заходів в закладах з дотриманням вимог чинного законодавства.

Засідання творчої групи вчителів природничого циклу

18 жовтня 2023 року відбулося засідання творчої групи вчителів природничого циклу. Керівниками та членами професійних спільнот географії, біології та хімії сформовано матеріали для проведення І (шкільного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, умови їх виконання та оцінювання.

Дбаємо про здоров’я!

В рамках Всеукраїнської акції ментального здоров’я та проєкту «Надання послуг з невідкладної допомоги та захисту населення, що постраждало в результаті конфлікту в Україні» та донорської підтримки Благодійної організації «Благодійний Фонд «Хелп Україна» представниця ГО «Дівчата» Юлія Домбровська провела просвітницькі лекції для здобувачів освіти Бершадського ліцею, Бершадського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, Баланівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Бирлівської гімназії, Війтівського ліцею та Красносільського ОЗЗСО з контрацепції, менструальної гігієни та фізіології дітей-підлітків.

Змагання з настільного тенісу

На базі Війтівського ліцею відбувся територіальний етап змагань з настільного тенісу за Регламентом Гімназіади 2023/2024 н.р.

Гімназіада - визначна подія у світі шкільного спорту

Серед закладів освіти громади відбулися зональні змагання з футболу, що проходять у рамках Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти. Зустрічі пройшли у напруженій безкомпромісній боротьбі.

Засідання творчої групи філологів

17 жовтня 2023 року відбулося засідання творчої групи вчителів української мови та літератури з питання умов та правил проведення олімпіади І етапу з метою пошуку та підтримки обдарованих учнів, створення умов для їхнього розвитку та самовдосконалення.

Набори «Школа в коробці» від UNICEF UKRAINE

За сприяння Сергія Борзова, голови Вінницької обласної військової адміністрації, за підтримки ЮНІСЕФ, 12 закладів освіти Бершадської міської територіальної громади отримали кейси «Школа в коробці», які в рамках акції «Малі школи – великі надії» керівникам закладів особисто вручила голова Гайсинської районної військової адміністрації Людмила Головашич.

Діти захисників та захисниць вирушили до дитячого табору на Закарпатті!

6 дітей захисників та захисниць Бершадської міської територіальної громади вирушили до дитячого табору на Закарпатті. Дитячий табір розташований у містечку, що розкинулось серед мальовничих закарпатських ландшафтів у долині річки Латориці.

Відкриття спортивного майданчика у с.Велика Киріївка на честь Героя-захисника - Гончарука Ігоря

13 жовтня Бершадський міський голова Віталій Драган разом з головою Гайсинської районної військової адміністрації Людмилою Головашич, головою Гайсинської районної ради Віталієм Савчуком, заступником Валентином Русначенком, начальником відділу освіти та спорту Оксаною Тартачною були присутні на відкритті спортивного майданчику у селі Велика Киріївка, який відкрито на честь Гончарука Ігоря Андрійовича, що загинув на війні, захищаючи свободу та незалежність України.

Пошук по сайту
Державні послуги