Logo

Новини освіти

Заклади освіти Бершадської територіальної громади отримали підручники для 5 та 6 класів

Попри війну та обмежене фінансування, в Україні продовжують друкувати підручники для школярів. Йдеться про п’ятий і шостий класи, що навчаються за програмою Нової української школи.

В Лісниченській гімназії новий шкільний автобус!

Сьогодні на подвір'ї Лісниченської гімназії красується новий шкільний спеціалізований автобус ATAMAN виробництва ТОВ «ТРАК-БАС», який придбано через систему публічних електронних закупівель «Prozorro». Вручити подарунок завітали міський голова Віталій Драган, начальник відділу освіти та спорту Оксана Тартачна, тимчасово виконуюча обов’язків старости села Інна Вовк.

Бершадський ліцей та Бершадський ліцей №1 ім.А.Матвієнка ввійшли до Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Programme

Всесвітня продовольча програма ООН World Food Programme розширила підтримку українських шкіл і профінансує щоденні обіди для понад 60 тисяч дітей у 420 школах по всій країні.

Тренінг «Говоримо правильно на уроках» для вчителів-словесників закладів освіти громади

З метою розвитку та вдосконалення правильності мовлення 12 січня 2024 року було проведено тренінг «Говоримо правильно на уроках» для вчителів-словесників закладів освіти громади.

Нарада з керівниками закладів освіти

11 січня 2024 року відбулася нарада з керівниками закладів освіти під головуванням начальника відділу освіти та спорту Оксани Тартачної.

Різдвяна казка для дітей пільгових категорій

Різдвяну казку побачили діти пільгових категорій. А це діти, батьки яких загинули під час захисту України, діти, батьки яких сьогодні стоять на захисті держави, діти, які є внутрішньо переміщеними особами, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, які потрапили в складні життєві обставини. Хлопчики й дівчатка занурилися в атмосферу зимових розваг.

Відбулось засідання колегії відділу освіти та спорту Бершадської міської ради

28 грудня відбулося розширене засідання колегії відділу освіти та спорту Бершадської міської ради на якій освітяни підвели підсумки 2023 року та окреслили плани на 2024.

ХІV Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді "Мій рідний край, моя земля очима сучасників"

З 10 по 12 листопада 2023 року Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді спільно з Українським державним центром національно-патріотичного виховання краєзнавства і туризму учнівської молоді за підтримки департаменту освіти і науки Миколаївської ОВА в режимі онлайн провели ХІV Всеукраїнську краєзнавчу конференцію учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників».

Новорічно-різдвяні зустрічі для вихованців дошкільних закладів міста і учнів 1-4 класів Бершадської міської територіальної грома

Відділом освіти та спорту і відділом культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини організовано новорічно-різдвяні зустрічі для вихованців дошкільних закладів міста і учнів 1-4 класів Бершадської міської територіальної громади, батьки яких служать в ЗСУ.

Вітаємо переможців ІІ етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Бершадська громада пишається нашими талановитими учнями, які демонструють високий рівень знань з української мови. Вітаємо переможців ІІ етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

Пошук по сайту
Державні послуги