Logo

Новини освіти

З третього листопада в громаді чергово стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін

З третього листопада в громаді чергово стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін. Третього листопада на базі Бершадської станції юних натуралістів пройшла олімпіада з екології. Учні не лише вирішували тестові завдання, а й захищали екологічні проекти. Четвертого листопада на базі Бершадського ліцею №1 ім. А. Матвієнка відбулась одна з найчисельніших олімпіад – олімпіада з математики, в якій взяли участь 55 учнів нашої громади.

Переможці обласного конкурсу виробів декортивно-ужиткового мистецтва "Творча майстерня"

В період із 30 жовтня по 06 листопада 2023 року на базі Вінницького обласного центру технічної творчості учнівської молоді було проведено обласний конкурс виробів декортивно-ужиткового мистецтва "Творча майстерня".

Тренінг для вчителів початкових класів «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Навчання протягом життя - важлива навичка для всіх, хто прагне до самовдосконалення, зокрема для освітян. Щоб бути впевненим сучасним педагогом, важливо не лише знати свій предмет, а й постійно підвищувати власний кваліфікаційний рівень. Бо сьогодні постає важливе питання: «Який же підхід та спосіб навчання дібрати для дитини?» Відповідь на нього змогли отримати освітяни Бершадської та Джулинської територіальної громад під час навчання на тему: «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення», яке відбулося 11 листопада 2023 року на базі Бершадського ліцею.

Життя людини - найвища цінність!

07 листопада 2023 року відбулося засідання творчої групи фахівців психологічної служби закладів освіти Бершадської територіальної громади, які опрацювали, підготували вправи про цінність життя та розробили комплекс заходів з профілактики самоушкоджуючої поведінки серед дітей.

Призери обласного етапу Всеукраїнського екологічного конкурсу «Мала річка моєї Батьківщини - 2023»

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнського екологічного конкурсу «Мала річка моєї Батьківщини - 2023»: - ІІ місце – Палій Анастасія, учениця 9-В класу Бершадського ліцею №1 ім. А. Матвієнка, - ІІІ місце – Мазуренко Віталіна, вихованка Бершадської СЮН, учениця 4-А класу Бершадського ліцею №1 ім. А. Матвієнка. (Наказ Департаменту гуманітарної політики від 06.10.2023 року №738-аг)

Нарада директорів закладів дошкільної освіти

Сьогодні на базі відділу освіти та спорту Бершадської міської ради проведено інструктивно-методичну нараду для директорів закладів дошкільної освіти громади.

Аліна Волощук - переможниця Всеукраїнського фестивалю «Україна - сад»

Вітаємо Волощук Аліну, вихованку Бершадської СЮН, ученицю Маньківської філії із зайнятим ІІ місцем у Всеукраїнському фестивалі «Україна - сад» (Наказ Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді № 83 від 19.10.2023 року).

Набори «НУМО, відкривай та розвивай» від UNICEF UKRAINE

За сприяння Сергія Борзова, голови Вінницької обласної військової адміністрації, за підтримки міжнародного фонду UNICEF Ukraine, заклади дошкільної освіти Бершадської міської територіальної громади отримали бокси для раннього розвитку «НУМО, відкривай та розвивай», які особисто вручив заступник голови Гайсинської районної військової адміністрації Сергій Несвятий.

Фінальні змагання з настільного тенісу

3 листопада у Тростянецькому ліцеї відбулись фінальні змагання з настільного тенісу в рамках Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти.

Засідання експертної групи з метою об’єктивного визначення та придбання першочергових засобів навчання

У зв’язку з відновленням фінансування реформи базової середньої освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа» у відділі освіти та спорту працювала експертна група з метою об’єктивного визначення та придбання першочергового засобів навчання для навчальних кабінетів для визначення засобів навчання для навчальних кабінетів, які здійснюють освітній процес за Державним стандартом базової середньої освіти в першому (адаптаційному) циклі середньої освіти (5-6 класи) за очною формою навчання. Освіта - динамічна галузь з реформами та інноваціями. Ми постійно оновлюємось, створюючи сучасний освітній простір.

Пошук по сайту
Державні послуги