Logo

Новини освіти

Змагання з волейболу (юнаки) «Ліга активних учнів та учениць здорової України «Пліч-о-пліч»

З метою залучення дітей та молоді до активних занять фізичною культурою і спортом, популяризації волейболу серед учнівської молоді, 19 грудня 2023 року проведено змагання з волейболу (юнаки) «Ліга активних учнів та учениць здорової України «Пліч-о-пліч».

ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

З метою виховання у молодого покоління поваги до культури й традицій українського народу та бажання об’єднуватися навколо українського слова 15 грудня 2023 року на базі Бершадського ліцею відбувся ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Зональні змагання з футзалу «Ліга активних учнів та учениць здорової України «Пліч-о-пліч»

15 грудня 2023 року здобувачі освіти Бершадської громади взяли участь у зональних змаганнях з футзалу «Ліга активних учнів та учениць здорової України «Пліч-о-пліч», які проходили в спортивній залі Бершадського відділу поліції 1 Гайсинського районного управління поліції ГУНП України у Вінницькій області.

Інтелектуально-розважальний конкурс «Правничі ігри – 2023»

З метою відзначення 75-річниці проголошення Загальної декларації прав людини та Дня прав людини в Україні, установленого Указом Президента України від 09.12.2022 року №854/2022 «Про День прав людини», наказу відділу освіти та спорту Бершадської міської ради від 01.12.2023 року №198 «Про проведення в закладах загальної середньої освіти Тижня правових знань в 2023-2024 н.р.», з метою підвищення ролі правової освіти в подальшій розбудові України, як правової держави, формування в учнів ключових компетентностей, поваги до закону і прав людини, 13 грудня 2023 року в КУ ДЮСШ «Ровесник» проведено інтелектуально-розважальний конкурс «Правничі ігри – 2023».

Нарада з директорами закладів дошкільної, загальної середньої освіти та медичними працівниками

7 грудня 2023 року в залі засідань КУ «ДЮСШ «Ровесник» відбулася нарада для директорів закладів дошкільної, загальної середньої освіти та медичних працівників даних закладів. Традиційно нараду розпочала начальник відділу освіти та спорту Оксана Тартачна.

«Волонтерство – поклик серця»

«Волонтерство – поклик серця!» - саме під такою назвою в КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» з нагоди Міжнародного дня добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку (Міжнародного дня волонтерів) відбулася інформаційно-просвітницька акція.

Територіальний етап Гімназіади 2023/2024 н.р. з волейболу серед юнаків

В закладах освіти Бершадщини відбувся територіальний етап Гімназіади 2023/2024 н.р. з волейболу серед юнаків. В змаганнях взяли участь 9 команд юнаків закладів освіти. Юних волейболістів традиційно прийняли спортивні зали Бершадського ліцею та Бершадського ліцею №1 ім. А. Матвієнка.

Зима – надзвичайно чарівна пора року. Це пора подарунків, веселощів і здійснення чарівних бажань! Її з нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають, затамувавши подих, вірити в новорічну казку, різдвяне диво та сподіватися на щасливі зміни. 2 грудня на території Вінницького обласного центру культури «Щедрик» відбулося новорічне свято для дітей нашої громади.

Безпека здобувачів освіти в пріоритеті!

01 грудня 2023 року працівники відділу освіти та спорту Бершадської міської ради зустрічалися з працівниками сектору ювенальної превенції відділу превенції Гайсинського районного управління поліції №1 ГУНП у Вінницькій області Сергієм Семенцем, Інною Прохоровою та командиром відділення ДПРЧ-16 м.Бершадь, головним майстром – сержантом служби ЦЗ Василем Смолінським.

Музею Гідності та Свободи Бершадського ліцею присвоєно звання «ЗРАЗКОВИЙ МУЗЕЙ»

Наказом Міністра освіти та науки України Оксена Лісового від 19.09.2023 року №1133, музею Гідності та Свободи Бершадського ліцею присвоєно звання «ЗРАЗКОВИЙ МУЗЕЙ»

Пошук по сайту
Державні послуги