Logo

Новини освіти

Відбірковий етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна - Україна»

Відбірковий етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна - Україна» відбувся 28 листопада 2023 року на базі Бершадської СЮН. Всього представлено 104 роботи у номінаціях – «Пейзаж», «Натюрморт», « Жанрове фото», « Пам’ятки архітектури»,

Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

29 листопада 2023 року на базі Устянського ліцею проведено семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Командний менеджмент як траєкторія підвищення педагогічної майстерності та удосконалення освітнього процесу».

«Модернізація системи опалення –  чинник створення комфортного середовища»

28.11.2023 року у Баланівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося завершення проєктів: конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» - грантів швидкого реагування на виклики війни в Україні (проєкт «Модернізація системи опалення – чинник створення комфортного середовища») та проєкту «Маленькі кроки до великої мрії», які проходили за ініціативи Благодійного фонду «МХП - Громаді».

Правовий інтенсив з лідерами учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Бершадської громади в рамках проведе

З метою привернення уваги учнів до цієї актуальної проблеми, профілактики правопорушень, злочинності в учнівському середовищі і виховання загальнолюдських моральних цінностей в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з лідерами учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Бершадської громади проведено правовий інтенсив.

Змагання з баскетболу 3х3 в рамках Гімназіади 2023/2024 н.р

Відбувся територіальний етап змагань з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат в рамках Гімназіади 2023/2024 н.р. В змаганнях взяли участь 9 команд юнаків та 6 команд дівчат закладів освіти Бершадської територіальної громади. Ігри проходили на базі Бершадського ліцею та Бершадського ліцею №1 ім. А. Матвієнка.

Дбаємо про безпеку здобувачів освіти!

В закладах загальної середньої освіти Бершадської територіальної громади організовано просвітницькі заходи спільно з відділом освіти та спорту Бершадської міської ради, відділом поліції №1 Головного управління Національної поліції у Вінницькій області та Бершадською станцією екстреної медичної допомоги.

Нарада директорів закладів загальної середньої освіти

24 листопада 2023 року в залі засідань відділу освіти та спорту Бершадської міської ради відбулася нарада для директорів закладів загальної середньої освіти під керівництвом начальника відділу освіти та спорту Оксани Тартачної.

День Гідності та Свободи в закладах загальної середньої освіти

У зв’язку з відзначенням 21 листопада поточного року Дня Гідності та Свободи і 10-ї річниці Революції Гідності заходи в закладах загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади пройшли під гаслом «Заряджені гідністю і жагою свободи».

Учні Баланівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів - переможці проєкту «Молодь — громаді»

Учні Баланівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшли навчання з проєктного менеджменту та стали юними агентами змін у своєму населеному пункті. Підлітки спільно з Фонд "МХП-Громаді" створили власний проєкт «Реальні кроки до великої мрії». На реалізацію ідеї вони отримали гранти на 40 тис. грн.

ВЕЛИКИЙ СИНУ УКРАЇНИ, ДО ПЕРЕМОГИ НАС ВЕДИ!

Кожна нація має своїх геніїв, пророків, духовних поводирів, які в часи найважчих суспільних випробувань стають в авангарді жорстоких битв, надихають, кличуть. Для нас, українців, батьком нації є Тарас Григорович Шевченко. Наш Шевченко – це наша вічна святиня, це наша кров, наша ідентичність. Він – символ української нації, національної єдності, чесності, справедливості, правди, внутрішньої свободи, духовного злету, самовираження. Він – людина, що надихає. На все. Жити, боротися, кохати, дружити, гуртуватися, вчитися, йти до кінця – всього цього навчає Мій, Твій, Наш Кобзар.

Пошук по сайту
Державні послуги