Logo

Новини освіти

Нарада медичних сестер закладів дошкільної, загальної середньої освіти

Для підвищення ефективності роботи у сфері протидії поширення вірусної інфекції гепатит А одним із вирішальних факторів є висока кваліфікація спеціалістів. Для досягнення такого рівня компетентності, медичні сестри закладів дошкільної та загальної середньої освіти мають потребу постійного поповнення та актуалізації бази знань.

Учитель, це не лише той, що вчить, учитель – це той, що вчиться!

Під час осінніх канікул, поки учні відпочивають, насолоджуючись останніми теплими днями, їхні наставники покращують свої професійні якості обмінюючись досвідом з колегами, вивчаючи щось нове, обговорюють зміни в законодавстві. Цифровізація освіти – невід’ємна частина загальної цифровізації країни. Актуальна інформація зберігається не в теках, а на хмарі, а сайти – є віртуальною візитівкою закладу. Цього тижня відбулось практичне заняття по створенню власного сайту на Google-акаунті для працівників дошкільних установ та позашкілля. Учитель інформатики Бершадського ліцею №1 ім. А.Матвієнка Трачук Анатолій Сергійович допомагав колегам у створені та наповненні сайтів своїх установ.

Відновлено фінансування реформи базової середньої освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа»

Уряд затвердив Порядок та умови надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (за спеціальним фондом державного бюджету) у 2023 році. Відповідна постанова Кабінету Міністрів України затверджена 19 вересня 2023 р. за № 1023. Поновлення фінансування НУШ стало можливим завдяки залишку коштів освітньої субвенції в Державному бюджеті, який утворився на кінець 2022 року, й спрямуванню його частини як окремої субвенції.

Нарада директорів закладів загальної середньої освіти

02 листопада 2023 року в залі засідань відділу освіти та спорту Бершадської міської ради відбулася нарада для директорів закладів загальної середньої освіти. Традиційно нараду розпочала начальник відділу освіти та спорту Оксана Тартачна.

Засідання творчої групи вчителів початкових класів

30 жовтня 2023 року в актовій залі відділу освіти та спорту Бершадської міської ради відбулося засідання творчої групи вчителів початкових класів з питання організації та проведення І та ІІ етапів ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2023-2024 навчальному році.

Радіодиктант національної єдності

Сьогодні, 27 жовтня 2023 року, у День української писемності та мови, відбувся Радіодиктант національної єдності - 2023. До написання диктанту «Дороги України» долучилися освітяни та учні Бершадщини.

Змагання з шахів в рамках Гімназіади закладів загальної середньої освіти

27 жовтня у Бершадській громаді відбулися змагання з шахів в рамках Гімназіади закладів загальної середньої освіти. Участь взяли 9 команд шахістів закладів загальної середньої освіти.

Засідання Учнівської ради лідерів Бершадської громади

27 жовтня 2023 року лідери закладів освіти «злетілися» на засідання Учнівської ради лідерів Бершадської громади. На початку зібрання всіх присутніх привітали Бершадський міський голова Віталій Драган та начальник відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Оксана Тартачна і побажали юним самоврядуванцям плідної праці, реалізації нових проєктів, творчого потенціалу, миру та здоров'я, а також вручили Посвідчення учасника Учнівської ради лідерів Бершадської громади.

Восьмий обласний форум українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!»

26 жовтня у м. Вінниця відбувся Восьмий обласний Форум українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!», метою якого було обговорення концептуальних питань національно-патріотичного виховання учнівської молоді Вінниччини, обмін досвідом, утвердження гуманістичної моральності, культивування кращих рис української ментальності та їх регіональних особливостей.

Перемога в обласному етапі Всеукраїнської акції «Ліси для нащадків»

Вітаємо юних лісівників Сумівського шкільного «Юні друзі лісу » з перемогою в обласному етапі Всеукраїнської акції «Ліси для нащадків»!

Пошук по сайту
Державні послуги