Logo

Новини спорту

Відкритий міжрегіональний турнір Бершадщини з боксу

22 травня 2021р. ВП ГО ВФСТ "Колос" Бершадської ТГ разом з Бершадським боксерським клубом "Спартан" провели відкритий міжрегіональний турнір Бершадщини з боксу.

Змагання Кубок Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з малого футболу

22 травня 2021 р., в с.Северинівка відбулись змагання Кубок Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з малого футболу серед ветеранів 50 років і старші.

Боротьба греко-римська

1 травня 2021 року в м. Вінниці проходив Чемпіонат області з боротьби греко-римської серед юнаків 2008-2009 р. н., в якому прийняли участь вихованці КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник».

Легка атлетика

24-25 квітня у м. Черкаси проходив Чемпіонат України серед молоді, де вихованець «Бершадської дитячо-юнацької спортивної школи «РОВЕСНИК» Ілля Сосницький на дистанції 10000 метрів завоював срібну медаль.

17 квітня 2021 року Бершадською організацією Українського товариства мисливців та рибалок, комунальною організацією «Бершадська дитячо-юнацька спортивна школа «РОВЕСНИК» спільно з федерацією стрільби Вінницької області у селі Маньківка Бершадського району проведено чемпіонат Вінницької області із стрільби стендової серед дорослих та юніорів.

З 16 по 19 квітня відбувся Чемпіонат України з боротьби сумо

З 16 по 19 квітня відбувся Чемпіонат України з боротьби сумо серед молодших юнаків та дівчат у м. Мелітополь Запорізької області.

Мар’яна Пастух виборола 2 золоті медалі на Чемпіонаті України з армспорту

За результатами змагань спортсмени Вінницької області вибороли 5 медалей. Мар’яна Пастух представниця ВФСТ «Колос» Бершадської територіальної громади виборола 2 золоті медалі і стала абсолютною Чемпіонкою в своїй ваговій категорії, як на праву та і на ліву руку серед юніорів до 18 років.

Обласний Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків

1 квітня завершився обласний Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків 2008-2009 р.н. Змагання проводились в три етапи, в яких прийняло участь 28 команд з різних міських та селищних територіальних громад Вінницької області.

Команда спортсменів КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник» прийняла участь в Чемпіонаті Вінницької області з легкої атлетики

26 лютого 2021 року команда спортсменів з легкої атлетики КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник» прийняла участь в Чемпіонаті Вінницької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2008 р.н. та молодших в м.Вінниця.

Чемпіонат України з боротьби сумо серед молоді

У місті Луцьк пройшов Чемпіонат України з боротьби сумо серед молоді до 21 та 23 років. В складі збірної команди Вінницької області вдало виступили вихованці КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник», які тренуються в спортивному комплексі «Гетьман» села Маньківки.

Пошук по сайту
Державні послуги