Logo

Новини громади

Стартував конкурс «Час діяти, Україно!»:  громади можуть залучити на власний розвиток до 100 тис.

10 квітня стартував новий сезон грантового конкурсу для локальних ініціатив у громадах «Час діяти, Україно!». Цьогоріч громадські організації, комунальні підприємства, благодійні фонди з 13 областей зможуть залучити на власні ініціативи понад 14 мільйонів гривень сумарно

Запрошуємо до участі в онлайн-семінарі у межах програми EU4Business

У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини відбудуться онлайн-семінари на тему: «Експорт через маркетплейси Amazon, Ebey, ETSY та інші» та «Налаштування реклами на майданчиках Amazon, Ebey, ETSY та інші».

Знову сумна звістка сколихнула нашу громаду…

8 квітня 2024 року своє життя за свободу і незалежність України віддав наш земляк, житель міста Бершадь - ДЕСЯТНИК Олександр Григорович.Під час виконання бойового завдання в районі н.п. Семенівка, Покровського району, Донецької області він отримав травми несумісні з життям.

Оголошення для пасічників! Про обробіток полів засобами захисту рослин!

Повідомляємо власників пасік Устянського старостинського округу, що ПСП «Еліта» буде проводити обробку посівів озимого ріпаку засобами захисту рослин. Обробіток буде проводитись: з 13 по 15 квітня на полях Устянського старостинського округу.

10 квітня відбувся районний етап змагань проєкту «Пліч-о-пліч»

10 квітня міський голова Віталій Драган спільно із головою Гайсинської районної військової адміністрації Людмилою Головашич відкрили районний етапу змагань з баскетболу серед юнаків проєкту «Пліч-о-пліч».

До уваги пасічників!

Про обробіток полів засобами захисту рослин! Повідомляємо власників пасік Осіівського старостинського округу, що ПСП «Еліта» буде проводити обробку посівів озимого ріпаку засобами захисту рослин в період з 11 по 14 квітня.

Відбулась робоча поїздка в Бирлівський МПТБ

Сьогодні спільно з заступником Валентином Русначенкмо та директором КНП «Бершадський ЦПМСД» Світланою Дудник відвідали медичний пункт тимчасового базування у с. Бирлівка.

Як вберегтись від фальсифікованих пестицидів?

В Україні періодично трапляються випадки придбання засобів захисту рослин невідомого походження або які мають ознаки фальсифікату. Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області закликає громадян із обережністю відноситись до придбання засобів захисту рослин, в т.ч. й з метою їх використання на присадибних ділянках.

Повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

Відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (далі – Закон) АТ «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ» розпочато процедуру оцінки впливу на довкілля шляхом розміщення в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

УВАГА! Оновлені правила надання відпустки при народженні дитини!

Держава зробила крок назустріч тим, хто поєднує роботу із сімейними обов’язками! Уряд оновив правила отримання відпустки при народженні дитини! З 29 березня 2024 року застосовуються нововведення до Порядку, затвердженого раніше постановою №693 від 7 липня 2021 року

Пошук по сайту
Державні послуги